Regulament v.1

Reguli de bun simt pe forum
Locked
admin
Site Admin
Posts: 1
Joined: Wed Jan 17, 2018 8:33 pm
Contact:

Wed Jan 17, 2018 8:33 pm

REGULAMENT v.1.0 - 18 ianuari 2018

Bine ati venit pe forumul totuldesprevideochat.ro aceste formul este destinat tuturor persoanelor care au, au avut sau vor sa aiba de a face cu videochat-ul.

1. ACCEPTAREA REGULAMENTULUI , INSCRIEREA SI ACCESUL PE FORUM

Forumul poate fi consultat atat de persoanele inscrise cat si de vizitatori. Nu exista alte discutii ascunse publicului in-afara celor cu rol Administrativ.
Pentru a putea participa la discutiile de pe forum este necesara inscrierea. Inscrierea pe forum este libera si gratuita si nu consta in nici un fel de constrangere din partea
utilizatorului cu exceptia acceptarii regulamentului. Orice text postat pe forum apartine exclusiv forumului, cel ce a postat acceptand acest fapt o data ce a citit acest regulament si a consimtit sa participe activ inscriindu-se la discutii. In momentul inscrierii pe acest forum acceptarea regulamentului este implicita de catre utilizator. Necunoasterea regulamentului in momentul inscrierii cat si succesiv , nu constituie un motiv valid din partea utilizatorului in cazul pedepselor pentru abateri disciplinare : limbaj necorespunzator , lipsa de educatie , nerespectarea altor utilizatori , piraterie , incalcarea drepturilor de autor .
Locked
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest